Rólunk Írták

Köszönőlevél - Dunaszerdahely

Köszönőlevél


Ezúton szeretnénk megköszönni a DUNA ALAPÍTVÁNY  ELNÖKÉNEK, Földes Istvánnak, valamint az APÁCZAI KIADÓNAK, s természetesen mindazoknak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy a mi iskolánk megkaphatta  ezeket a csodálatosan szép, esztétikus tankönyveket.


Az Apáczai Kiadó által kiadott könyvek derűsek, szépek, így gyermekeink könnyen megszeretik őket, barátaik lesznek. Aki közülük ezeket a könyveket egyszer a kezükbe veszi, biztosan állíthatom, hogy többé nem válnak meg tőlük, mert a megnyerő képek, a szépen elrendezett sok-sok érdekes ismeret lenyűgözően hat kicsikre és nagyokra egyaránt.
Az első osztályosok, amikor először lapoznak bele AZ ÉN ÁBÉCÉM tankönyvbe, megannyi gyönyörű képet látnak, megragadja figyelmüket a gondosan elrendezett, példás kivitelezésű, esztétikusan formatervezett tankönyv. Szívesen tanulnak belőle, hiszen minden tananyagrész gazdagon illusztrált képekkel segíteti a betűk megtanulását, rögzítését.
Most, hogy a tankönyvcsalád következő fejezetei is eljutottak iskolánkba, izgalommal tekintünk az új tanév feladatai elé, s türelmetlenül várják diákjaink, hogy kezükbe foghassák, megismerhessék ezeket a szép könyveket.
Köszönjük szépen!                                       

Lejegyezte: Mgr. Bugár Edit a Vámbéry Ármin Alapiskola pedagógusa Dunaszerdahelyről