Rólunk Írták

Köszönőlevél - Kolostyák Gyula


Tisztelt Vezetőség!

 

Szeretném megköszönni Önöknek a lehetőséget, hogy részt vehettem a 2016-os erdélyi turnéjukon.
Felemelő érzés volt számomra, hogy az erdélyi magyarok mindenhol segítő készek voltak velünk, szeretettel és megbecsüléssel fogadtak bennünket. Örömömre szolgált, hogy dalainkat, nótáinkat az ott élő emberek is szívesen hallgatják, ismerik és velünk együtt éneklik. Koncertjeink végén megható volt, amikor tisztelegve nemzeti összetartozásunk előtt, együtt énekelhettem a közönséggel a Székely és Magyar Himnuszt. Külön köszönet Földes István elnök Úrnak, aki kiváló szervező munkájáról adva bizonyságot, biztosította a koncertek megtartásához szükséges feltételeket. Különös gonddal figyelt a stáb oda és visszautazására, a szállás és étkezés megfelelő színvonalára. Az Erdélyben eltöltött 10 nap alatt, valóban mindenki jól érezhette magát. Köszönet a kitűnő zenekarnak (Berki Péter prímás, Vadász Károly cimbalom, Ónodi László brácsa, Sárközi László nagybőgő) a nagyszerű kíséretet. Szenzációs muzsikájukat mindenki aki hallotta, csak csodálhatta! Feledhetetlen élmény marad számomra ez az út és remélem sokáig fenn marad az a barátság, amit a stáb összes tagjával sikerült kialakítanom!


Legközelebb is állok szíves rendelkezésükre, hiszen az alapítvány céljaival magam is egyetértek, a nemzeti identitásunk megőrzését kiemelten fontos feladatnak érzem!

 

Az Önök munkájához kívánok további sok sikert, erőt, egészséget és kitartást. A közelgő ünnepekre való tekintettel kívánok mindannyiuknak Áldott Békés Karácsonyt és Boldog Új Évet!